Over het bestuur

Het bestuur van KUNST is er dag en nacht mee bezig om onze trotse vereniging draaiende te houden. Ze sturen commissies aan, communiceren met de andere verenigingen van Nederland en zorgen dat de trainingen en activiteiten goed verlopen.

Vol trots stellen wij ons graag voor als 25e bestuur van de studenten turnvereniging KUNST! Het bestuur 2019-2020 bestaat uit:

Matthijs Sieffers – Voorzitter
Lilian Jeulink – Secretaris
Lyan Tempelman – Penningmeester
Daphne Beijer – Wedstrijdcommissaris
Boukje Wouda – Commissaris PR

Lees hieronder meer over de bestuursleden!

Beste KUNSTenaars,

Mijn naam is Matthijs Sieffers en ik ben 21 jaar oud. Geboren en getogen in Brabant, maar sinds drie jaar inwoner van het mooie Nijmegen. Hier studeer ik Geneeskunde en ik maart 2020 ga ik beginnen met mijn co-schappen om zo ooit op een dag dokter te worden. Turnen heb ik geleerd bij KUNST, want voor ik lid werd van deze vereniging had ik nog nooit een turntoestel aangeraakt. Sindsdien ben ik slechts een kruisband armer! Dit jaar heb ik het genoegen om voorzitter te zijn van KUNST en ik ga mijn best doen om er samen met alle leden een topjaar van te maken.

Tot in de turnhal!

Lieve kunstenaars,

Ik ben Lyan Tempelman en ben 21 jaar. Naast turnen studeer ik ook nog. Ik ben bezig met mijn bachelor Biologie. Ik kom oorspronkelijk uit Twello (klein plaatsje tussen Apeldoorn en Deventer) en bij de turnvereniging daar heb ik dan ook mijn eerste koprollen gemaakt. Na een korte pauze van het turnen ben ik gelijk in mijn eerste jaar lid geworden van KUNST. Inmiddels ben ik al bijna twee jaar lid en heb ik al een aantal commissies gedaan. Nu hoop ik aankomend jaar een super leuk jaar te hebben als jullie penningmeester!

Beste strevende strevers/ feestende studenten, beste Kunstenaars!

Aangenaam ik ben Boukje uit het pittoreske stadje Tiel. Een 18 jarige meid die de studie sportkunde tackelt. Hoewel ik pas 5 jaar turn heb ik al veel geleerd! Leuk feitje ik ben door de eerste commissaris PR nog getraind! Toeval? Ik maak gemakkelijk een praatje en hou van een goede sfeer waar ik ook ben! Deze wil ik zelf graag ook creƫren en hoop veel te bereiken als commissaris PR! geen betere plek om dat te zijn dan bij de beste vereniging van Nijmegen! KUNST!

Hallo allemaal,

Ik ben Lilian Jeulink, 23 jaar oud en ik ben de nieuwe secretaris van KUNST. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn, waar ik van mijn 7e tot mijn 17e heb geturnd, maar ik woon onderhand alweer ruim 3 jaar in Nijmegen. Eenmaal in Nijmegen ben ik direct weer begonnen met turnen. Deze keer bij een studententurnvereniging, namelijk KUNST! Naast het turnen studeer ik Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik hoop hiermee in februari klaar te zijn en dan met een premaster te beginnen! Ik had al een langere tijd interesse in een bestuursfunctie, en nu is het eindelijk zo ver! Ik heb er in ieder geval zin in!

Goedendag allemaal,

Ik ben Daphne Beijer, ik ben 22 jaar en ik kom uit het prachtige Elst. Hier ben ik ook op mijn zesde begonnen met turnen bij GV Elistha. Daarnaast ben ik een aantal jaar terug begonnen met groepsspringen. Ik hoop in februari afgestudeerd te zijn van de ALO aan de HAN. Ik heb er heel veel zin in om aankomend jaar jullie wedstrijdcommissaris te zijn!