Bestuur 2020-2021

Over het bestuur

Het bestuur van KUNST is er dag en nacht mee bezig om onze trotse vereniging draaiende te houden. Ze sturen commissies aan, communiceren met de andere verenigingen van Nederland en zorgen dat de trainingen en activiteiten goed verlopen.

Vol trots stellen wij ons graag voor als 26e bestuur van de studenten turnvereniging KUNST! Het bestuur 2020-2021 bestaat uit:

Marleen Pool – Voorzitter
Bart Warnshuis – Secretaris
Miriam Zegelaar – Penningmeester
Myrte ter Doest – Wedstrijdcommissaris

Lees hieronder meer over de bestuursleden!

Lieve KUNSTenaars,

Ik ben Marleen Pool en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Friesland, maar deze trotse Fries woont inmiddels alweer 2 jaar in Nijmegen. Dit jaar begin ik aan mijn derde jaar van de studie Psychologie. Het turnen kon ik niet laten liggen toen ik hier kwam studeren en ik ben daarom ook meteen begonnen bij KUNST! Omdat ik me hier zo enorm op mijn plek voel, leek het me leuk om een bestuursjaar te doen. Daarom ben ik blij dat ik dit jaar de rol van voorzitter mag vervullen en ik heb veel zin om er met mijn bestuur en de leden van KUNST een super leuk jaar van te maken!

Lieve KUNSTenaars,

Ik ben Miriam Zegelaar en ik ben 19. Ik ben opgegroeid in het Limburgse heuvellandschap en woon nu sinds een jaar in Nijmegen. Ik turn al van jongs af aan en heb me daarom ook gelijk aangesloten bij KUNST. Hiernaast studeer ik Artificial Intelligence en begin ik dit jaar aan mijn tweede jaar, hier heb ik onder andere geleerd dat er robots zijn die kunnen turnen! Ik heb er heel veel zin in om komend jaar penningmeester te zijn en ik hoop dat we er ondanks corona alsnog een gezellig jaar van kunnen maken!

Lieve topatleten,

Ik ben Bart Warnshuis en ik ben 22 jaar jong. Met trots kan ik zeggen dat ik in Elst ben opgegroeid. Inmiddels woon ik al een tijdje in Nijmegen, maar een Elstar zal ik altijd blijven. Verder begin ik dit jaar aan mijn afstudeerjaar van Facility Management Academie Diedenoort. Binnen het turnen zelf heb ik wat minder ervaring, maar met alle andere activiteiten heb ik wel veel ervaring. Omdat ik me zo erg thuis voel binnen KUNST leek het me erg leuk om een bestuursjaar te doen. Met veel enthousiasme ga ik me daarom aankomend sportjaar bezighouden als Secretaris en grotendeels ook als Commissaris PR. Hopelijk kunnen we gezamenlijk een geweldig sportjaar beleven!

Beste KUNSTenaars,

Ik ben Myrte ter Doest en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Hengelo, in het verre oosten, maar ik woon inmiddels al een jaar in Nijmegen en heb hier helemaal mijn plekje gevonden! Toen ik een jaar geleden begon met de studie geografie, planologie en milieu, ben ik ook direct lid geworden van KUNST. Turnen doe ik immers al 14 jaar en daar kon ik niet zomaar mee stoppen. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar de rol van wedstrijdcommissaris te vervullen en ik hoop dat we er samen een fantastisch jaar van kunnen maken!