Alumnigroep RUST

Afgestudeerde en oud-KUNSTenaren vormen samen alumnigroep RUST. Bij RUST gaat het om het blijven ontmoeten van KUNST-maten uit verschillende generaties en het ophalen van herinneringen. Met mede-alumni wordt er nagenoten van alle mooie ervaringen en momenten bij KUNST.

Alumni ontmoeten elkaar bijvoorbeeld bij een RUST-borrel of een RUST-training, om de turnlucht eens op te halen en herinneringen op te doen. Want wat is er nou mooier dan je grootste hobby met de leukste mensen van verschillende generaties en dezelfde interesses nog eens te bespreken? Dan is er nog meer één actie nodig om RUST te bereiken. Vul het aanmeldformulier in en ervaar RUST!

Voor alumni worden per seizoen de volgende bijeenkomsten georganiseerd:

• Één bijeenkomst om andere alumni te zien en bij te praten.
  • Één georganiseerde training bij KUNST (mét trainer Marc van Beurden)
  • Vier keer per jaar een nieuwsbrief over KUNST en RUST en clubblad Uit de KUNST.

Overige voordelen voor alumni bij RUST:

• Tot vier keer per seizoen aan een training van KUNST meedoen (vooraf aanmelden via rust@turnverenigingkunst.nl).
  • Deelname aan KUNST-activiteiten tegen een meerprijs (KUNST-leden hebben voorrang)

Alumni doneren jaarlijks een bedrag van €10,- aan KUNST.