Bestuur 2021-2022

Over het bestuur

Het bestuur van KUNST is er dag en nacht mee bezig om onze trotse vereniging draaiende te houden. Ze sturen commissies aan, communiceren met de andere verenigingen van Nederland en zorgen dat de trainingen en activiteiten goed verlopen.

Vol trots stellen wij ons graag voor als 27e bestuur van de studenten turnvereniging KUNST! Het bestuur 2021-2022 bestaat uit:

Sophie van den Eijnden – Voorzitter
Quinty Pijl – Secretaris
Pim van de Sande – Penningmeester
Yente Frankvoort – Wedstrijdcommissaris
Lieke Gerritsen – Commissaris PR

Lees hieronder meer over de bestuursleden!

Lieve KUNSTenaars!
Mijn naam is Sophie van den Eijnden en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje in Brabant genaamd Wouw, maar woon ondertussen alweer twee jaar in het prachtige Nijmegen. Ik ga komend jaar beginnen aan mijn derde jaar van de studie Rechtsgeleerdheid. Ik turn al sinds ik 6 jaar oud ben en vind het daarom super leuk om komend jaar aan mijn derde jaar bij KUNST te beginnen. Zeker aangezien ik nu het genoegen heb om de rol van voorzitter op mij te nemen. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een topjaar van maken!

Lieve KUNSTenaars,
Mijn naam is Pim van de Sande, ik ben 20 jaar en studeer de PABO-ALO op de HAN. Komend jaar ga ik naar mijn 3de jaar. Ik heb vroeger veel trampoline gesprongen en ik ben bij KUNST begonnen om het turnen weer te hervatten (wat ik mega leuk vind!). Aankomend jaar zal ik de rol als penningmeester op mij nemen. Ik heb hel veel zin om van dit jaar een fantastisch jaar te maken met veel activiteiten, turnen en borrels!

Lieve KUNSTenaars,
Mijn naam is Lieke Gerritsen en ik mag in het seizoen 2021-2022 jullie commissaris PR zijn! Ik ben 20 jaar en derde jaars geneeskunde student. Ik kom uit het mooie Malden, maar woon inmiddels al een tijd in Nijmegen. Met turnen heb ik eigenlijk niet zo veel ervaring, maar ik vind het wel heel leuk! Na een jaar lid te zijn geweest van KUNST heb ik daarom gekozen om in het bestuur te gaan. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen.

Lieve KUNSTenaars,
Ik ben Quinty Pijl en ik ben 22 jaar oud. Ik kom uit het mooie Amersfoort, maar woon nu al bijna een jaar in Nijmegen. Aankomend jaar ga ik mijn tweede jaar Geneeskunde, maar ook mijn tweede jaar bij KUNST in! Aangezien ik al een jaartje of 11 in Amersfoort heb geturnd en ik dit ook in Nijmegen wilde doen, ben ik dus vorig jaar gelijk lid geworden van KUNST. Bovendien kon ik alle gezelligheid natuurlijk niet missen. Ik kijk ernaar uit om aankomend jaar de rol van secretaris op mij te nemen en er samen een heel gezellig jaar van te maken!

Lieve KUNSTenaars,
ik ben Yente en ik ben 18 jaar oud. Ik kom uit het iets noordelijker gelegen Arnhem. Maar twee maanden geleden mocht ik naar Nijmegen verhuizen. Ik turn sinds mijn 5e en geniet er nog steeds van. Daarom wilde ik ook graag lid van KUNST worden. Deze september begin ik aan het tweede jaar van Molecular Life Sciences. Daarnaast word ik de wedstrijd commissaris. Ik kijk uit naar een gezellige tijd met jullie!