Instagram

Open trainingen September

In september zullen er weer open trainingen plaats vinden! De avonden waarop open trainingen gehouden worden zijn: maandag 5 september, donderdag 8 september, maandag 12 september en donderdag 16 september. Als je graag mee wilt doen en je wilt aanmelden, neem dan contact met ons op via bestuur@turnverenigingkunst.nl

Cobo 27e bestuur

Dinsdag 7 juni was het dan eindelijk zo ver. Wij, het bestuur, konden eindelijk vieren dat we bestuur zijn geworden, ondanks dat we al aan het einde van ons bestuursjaar zijn beland. We willen graag iedereen bedanken die de avond met ons is komen vieren, wij hebben er in elk geval van genoten. Een speciaal bedankje voor onze bewakers (Rik, Floris, Bas en Vieve) en onze pedel (Nynke)!

Wedstrijduitslag NSTC Springen Eindhoven

Op het NSTC springen in Eindhoven hebben we in zowel teams als in de individuele wedstrijd gesprongen. In de teams wedstrijd zijn we op alle drie de niveaus met gouden medailles naar huis gegaan. De uitslag van de teamwedstrijd is te vinden via deze link.
Op de indivuele wedstrijd hebben we ook heel wat medailles bemachtigd. Hier vind je de uitslag van de individuele wedstrijd.
Wij zijn ontzettend trots op al onze springers!

Interne wedstrijd

Dit jaar zullen wij een interne wedstrijd houden! De internewedcie heeft hard gewerkt om een originele wedstrijd te organiseren. Het thema van deze wedstrijd is ‘Show your gymn-egg-sticks!’ en zal op 10 april om 19:00 plaatsvinden, geheel in paas-thema. De wedstrijd wordt in teams geturnd die bestaan uit mensen van allerlei verschillende niveaus. Ook ‘Stick-it’ en een eierloop zullen onderdeel van de wedstrijd uitmaken, we kijken ernaar uit om iedereens KUNSTjes te zien!

Wedstrijduitslag NSTC2 Groningen

Op de meerkamp wedstrijd NSTC2 die dit jaar op 19 februari in Groningen plaatsvond hebben wij 2 medailles behaald. De volledige uitslag is hier te vinden.

Open trainingen februari 2022

In februari heeft het RSC weer sportkaartvrije weken, wat voor ons betekent dat wij weer open trainingen kunnen organiseren!

Wedstrijduitslag NSTC1 Wageningen

De uitslag van NSTC1 in Wageningen is te vinden op deze pagina. In totaal heeft KUNST 50 medailles behaalt!