Lid worden

Ben je student in Nijmegen? En houd je van turnen? Dan is KUNST zeker wat voor jou! Ook al turn je al je hele leven, of heb je nog nooit een koprol gemaakt, bij KUNST is iedereen welkom! Naast dat het heel leuk is om samen te sporten, hebben we ook regelmatig een leuke activiteit.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar bestuur@turnverenigingkunst.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Lidmaatschap

Voor een KUNST lidmaatschap is het verplicht dat je een RSC sportkaart hebt. Met de sportkaart is het ook mogelijk om andere sporten te beofenen bij het RSC. Voor een student is een sportkaart in studiejaar 2021-2022 123 euro per jaar of 18,45 euro per maand. Ook voor niet studenten is er een mogelijkheid om lid te worden, mail dan het bestuur voor de mogelijkheden.

Het aanvragen van een sportkaart kan hier.

Aanmelden

Er zijn twee soorten lidmaatschap waarvoor je kunt aanmelden, deze kosten komen bovenop de kosten van de sportkaart:

  • Een jaarlijks lidmaatschap. Dit kost 33 euro per jaar. Inschrijven kan door het jaarlijks lidmaatschapsformulier te mailen naar het bestuur. De formulieren zijn ook altijd aanwezig op de training.
  • Een halfjaarlijks lidmaatschap. Dit is mogelijk als je lid wil worden vanaf februari tot september. In september kan de keuze gemaakt worden voor een jaarlijks lidmaatschap. Een halfjaarlijks lidmaatschap is 17,50 euro en aanmelden kan via het halfjaarlijks lidmaatschapsformulier.