Over het bestuur

Het bestuur van KUNST is er dag en nacht mee bezig om onze trotse vereniging draaiende te houden. Ze sturen commissies aan, communiceren met de andere verenigingen van Nederland en zorgen dat de trainingen en activiteiten goed verlopen.

Vol trots stellen wij ons graag voor als 28e bestuur van de studenten turnvereniging KUNST! Het bestuur 2022-2023 bestaat uit:

Nynke Bijlsma – Voorzitter
Tess Kerkdijk – Secretaris
Anna van Asselt – Penningmeester
Chris de Wit – Wedstrijdcommissaris
Britt te Winkel – Commissaris PR

Lees hieronder meer over de bestuursleden!

Lieve KUNSTenaars! Mijn naam is Nynke Bijlsma en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Enschede, maar woon nu al ruim een half jaar in het prachtige Nijmegen. Ik studeer Psychomotorische therapie aan de HAN (zoek maar eens op, is echt interessant;)). Ik turn al sinds ik 5 jaar oud ben, heb ook een aantal jaren training gegeven en zit nu bijna een jaar bij KUNST. Je kan wel zeggen dat turnen echt mijn passie is! Ik hoop deze passie op jullie over te kunnen brengen tijdens mijn jaar als voorzitter. Het gaat ongetwijfeld een fantastisch jaar worden!

Lieve KUNSTenaars, Ik ben Anna van Asselt en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer natuur- en sterrenkunde aan de RU, waar ik dit jaar aan mijn master ben begonnen. Ik ben vorig jaar begonnen met turnen, dus je kan me misschien kennen van mijn scheve radslagen. Ondanks mijn onervarenheid in de sport vind ik het wel heel leuk en ik vind het natuurlijk heel gezellig bij KUNST. Ik heb heel veel zin om dit jaar jullie penningmeester te zijn. We gaan er een leuk jaar van maken!

Lieve KUNSTenaars, Mijn naam is Britt te Winkel en in het seizoen 2022 – 2023 ben ik jullie commissaris PR! Ik ben 19 jaar en zit in mijn tweede jaar van de Pabo-ALO. Ik turn al heel erg lang en vind het nog steeds ontzettend leuk! Ik kijk uit naar komend jaar en hoop jullie allemaal te leren kennen!

Lieve KUNSTenaars, Ik ben Tess Kerkdijk en ik ben 20 jaar oud. Ik kom uit het mooie Hengelo, in Twente, en woon alweer 2 jaar in Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de studie Geneeskunde. Turnen doe ik al zolang ik mij kan herinneren en haal hier nog steeds erg veel plezier uit. Bovendien ben ik altijd wel in voor gezelligheid en een drankje in de stad zal ik niet snel afzeggen. Daarom ben ik enorm trots dat ik dit jaar de functie Secretaris mag vervullen en ik kijk uit naar een gezellig jaar met jullie!

Lieve KUNSTenaars, Ik ben Chris de Wit en ik ben 20 jaar oud. Ik kom oet Twente, Hengelo(ooooo) om precies te zijn (naast Enschede). Komend jaar ben ik derdejaars Filosofie student, en mag ik daarnaast de rol vervullen van wedstrijdcommissaris van KUNST. Ik ben begonnen met turnen toen ik 6 was, en heb tussendoor veel andere sporten gedaan, maar ik kwam altijd terug bij turnen. Het is écht wel mijn favoriete sport, en om het bij KUNST te mogen doen maakt het nog zo veel leuker! Ik kijk ernaar uit om samen volgend jaar weer een erg gezellig en leuk jaar te maken!