Op dit moment zijn wij hard op zoek naar een extra assistent-trainer. Bij interesse horen we het graag. Meer informatie hierover is te vinden in de vacature.

Op dit moment heeft KUNST 1 hoofdtrainer en drie assistent trainers. Onze trainers stellen zich graag even aan je voor.

Marc van Beurden (hoofdtrainer)

Op 10 jarige leeftijd ben ik met turnen begonnen. Omdat mijn 3 jaar oudere broer aan turnen deed wilde ik ook. Niet wetende dat deze sport mij tot op heden nog steeds plezier, energie en uitdaging geeft. Vroeger als turner en nu als trainer.

Ik heb tot mijn 25e actief aan turnen gedaan waarvan de laatste jaren op landelijk niveau. Ik was niet alleen 5x per week in de turnzaal te vinden (ik woonde naast de gymzaal) maar je kon me ook porren voor heel veel andere sporten. Van ijshockey tot honkbal, van handbal tot voetbal. 

Kortom mijn keuze om sportleraar te worden en me aan te melden voor de Katholieke Academie voor Lichamelijke  Opvoeding te Tilburg was dan ook vanzelfsprekend.

Sinds 1991 ben ik werkzaam op het Radboud Sportcentrum en de “geboorte” van KUNST mogen meemaken als trainer. Na vele jaren ben ik nog steeds met heel veel plezier trainer van deze mooie club en mag ik wekelijks met jonge mensen de fijne kneepjes van de turnsport bijbrengen.Het geeft me een enorme voldoening om gevorderde turners en turnsters te begeleiden en te kijken wat er nog te leren, bij te schaven is. Maar ook de beginnende turner(ster) oefeningen aanleren is en blijft een uitdaging en geeft me heel veel plezier. Voor beide is het ervaren van succes en beleven van 3 dimensionale bewegingen de uitdaging. “Oefening baart KUNST “.